Producatori locali

Programul Mâncare de-a noastră

În contextul actual, susținerea producătorilor locali din agricultură este esențială pentru promovarea unei economii durabile și a unei alimentații sănătoase. Platforma lichidari-stocuri.ro se angajează să ofere sprijin fermierilor și producătorilor locali, facilitându-le accesul la piața online și asigurându-le o distribuție eficientă a produselor. Cu un comision de doar 3%, agricultorii cu puține cunoștințe în mediul online pot beneficia de serviciile de intermediere ale platformei.

Corio SRL, o companie cu experiență în intermedierea tranzacțiilor comerciale, este responsabilă de gestionarea documentelor legale necesare, cum ar fi factura și contractul, pentru a asigura transparența și securitatea tranzacțiilor efectuate prin intermediul platformei. Aceasta garantează că toate operațiunile sunt realizate în conformitate cu reglementările legale și că agricultorii sunt protejați.

Soluțiile logistice oferite de lichidari-stocuri.ro permit preluarea mărfurilor direct de la poarta producătorilor și distribuirea lor în întreaga țară. Aceasta reprezintă un avantaj semnificativ pentru agricultori, deoarece nu trebuie să se îngrijoreze de aspectele logistice și de transport. Platforma se ocupă de gestionarea și organizarea livrărilor, asigurându-se că produsele ajung la clienți într-un mod prompt și în stare excelentă de conservare.

În ceea ce privește sortimentul de produse, lichidari-stocuri.ro acceptă legumele paletizate și coletele cu produse gastronomice de calitate, cum ar fi gemurile, dulcețurile și altele asemenea. Aceasta permite agricultorilor să-și comercializeze și să-și promoveze astfel de produse, contribuind la diversificarea ofertei disponibile pe platformă. Deși serviciul nu este disponibil pentru mezeluri și lactate, cu excepția cazului în care acestea sunt paletizate, lichidari-stocuri.ro se străduiește să ofere o gamă largă de produse sănătoase și proaspete.

Prin intermediul platformei lichidari-stocuri.ro, consumatorii beneficiază de acces facil la produsele locale, contribuind astfel la susținerea economiei locale și a agricultorilor din zonă. Prin achiziționarea de la producătorii locali, clienții promovează sustenabilitatea, calitatea și siguranța alimentară. Alegând această platformă, consumatorii pot fi siguri că obțin produse proaspete și autentice, sprijinind în același timp dezvoltarea comunității locale.

În concluzie, platforma lichidari-stocuri.ro se impune ca un partener valoros pentru producătorii locali din agricultură, oferindu-le oportunitatea de a-și promova și vinde produsele într-un mediu online competitiv. Cu servicii de intermediere transparente și eficiente, precum și soluții logistice bine puse la punct, această platformă deschide noi perspective pentru dezvoltarea și sustenabilitatea sectorului agricol local. Prin sprijinirea producătorilor locali, lichidari-stocuri.ro contribuie la crearea unei legături mai puternice între producători și consumatori, valorificând astfel bogăția și diversitatea agriculturii locale.

Harta depozite logistice

Producătorii au două opțiuni la dispoziție, fie vor livra produsele la unul din cele 6 depozite din România aflate în: București, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov și Bacău păstrându-și prioritatea în preluarea mărfurilor, fie marfa este colectată direct de la locația acestora în funcție de gradul de încărcare al rețelei de transport dar și de alte criterii. Prioritate în promovarea produselor au producătorii care își aduc singuri marfa la centrele de colectare.

Produse ne-perisabile
Pentru această categorie de produse ridicarea mărfii se poate face direct de la producător, condițiile de colaborare cu fiecare dintre aceștia fiind stabilită de comun acord.

Produse perisabile
Momentan nu colectăm produse perisabile de la adresele producătorilor, aceștia au obligația de a se prezenta cu produsele la depozitul, data și ora stabilită în comandă utilizând vehicule cu temperatură controlată, termodiagrama este obligatorie și nu se fac excepții

Produse futures
Produsele futures sunt legume sau fructe ce nu sunt încă disponibile sau gata de recoltare dar sunt promovate în cadrul platformei cu mult înaintea sezonului în vederea stabilirii de relații comerciale cu posibilii revânzători.

Plata produselor se face prin transfer bancar în baza facturii primită în momentul livrării la depozit sau a colectării de la adresa producătorului după inspectarea produselor.

Unele din produse sunt de asemenea distribuite în rețeaua de engrosuri Cash & Carry în baza unor analize de randament, contractele futures se negociază direct.

Ca și producător o să ai nevoie de cutii standard pe care le poți achiziționa de la furnizorul tău sau de pe site-ul nostru din categoria ambalaje și vei avea nevoie de o imprimantă laser alb-negru / color și de hârtie autocolantă (A4 sau A5) pentru a printa etichetele pe care ți le vom trimite.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.