Termeni & Condiții

Termeni și condiții pentru utilizarea platformei Lichidari-stocuri.ro

Introducere
Acești Termeni și Condiții ("Termeni") guvernează utilizarea platformei Lichidari-stocuri.ro (denumită în continuare "Platforma") operată de către Borderless Ltd (denumită în continuare "Compania"). Prin utilizarea Platformei, utilizatorul (denumit în continuare "Utilizatorul") este de acord cu acești Termeni și se angajează să respecte toate prevederile acestora.

Descrierea Platformei
Lichidari-stocuri.ro este o platformă online de tip marketplace B2B (business-to-business) care facilitează vânzarea și achiziționarea de produse între Utilizatori. Compania oferă servicii de intermediere în cadrul Platformei, permițând Utilizatorilor să înregistreze și să administreze conturi, să publice anunțuri și să încheie tranzacții de vânzare-cumpărare de produse.

Înregistrarea contului
Utilizatorii trebuie să înregistreze un cont pe Platformă pentru a beneficia de serviciile oferite. Informațiile furnizate în timpul procesului de înregistrare trebuie să fie complete, precise și actualizate. Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității datelor de autentificare (nume de utilizator și parolă) și sunt responsabili pentru toate activitățile desfășurate pe contul lor.

Drepturile de proprietate intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra Platformei și a conținutului său, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, materiale audio sau video, sunt deținute de către Companie sau de către titularii de drept respectivi. Utilizatorii nu au dreptul să copieze, modifice, distribuie sau să creeze opere derivate pe baza conținutului Platformei fără acordul scris al Companiei sau al titularilor de drept.

Obligațiile Utilizatorului
Utilizatorii se angajează să utilizeze Platforma în conformitate cu legile și reglementările aplicabile și să respecte drepturile altor Utilizatori și ale Companiei. Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul pe care îl publică pe Platformă și se angajează să nu furnizeze informații false, înșelătoare sau ilegale. Utilizatorii nu au dreptul să utilizeze Platforma în scopuri frauduloase sau pentru a încălca drepturile de proprietate intelectuală ale Companiei sau ale altor Utilizatori. Utilizatorii nu au voie să interfereze cu funcționarea normală a Platformei sau să utilizeze tehnici de hacking sau alte metode pentru a obține acces neautorizat la sistemele sau datele Platformei.

Comision și abonamente
Pentru utilizarea Platformei, Compania percepe un comision fix de 5% din valoarea vânzărilor încheiate prin intermediul acesteia. Detalii suplimentare despre comision și modalitățile de plată sunt disponibile pe Platformă.
Platforma oferă, de asemenea, trei tipuri de abonamente - Bronze, Silver și Gold - care oferă diferite avantaje și funcționalități suplimentare. Specificațiile și costurile fiecărui abonament sunt disponibile pe Platformă.

Serviciul de transport de mărfuri
Platforma Lichidari-stocuri.ro intermediază serviciul de transport de mărfuri între furnizori și clienți. Compania nu este responsabilă pentru nicio pierdere, daună sau întârziere în legătură cu serviciul de transport, care este asigurat de terțe părți. Utilizatorii sunt responsabili de selectarea și coordonarea serviciilor de transport, precum și de orice costuri sau taxe asociate acestora.

Limitarea responsabilității
Utilizatorii utilizează Platforma pe propriul lor risc. Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau consecințiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării Platformei. Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau inexactități în informațiile afișate pe Platformă.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Compania își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile. Utilizatorii vor fi notificați cu privire la modificările efectuate și vor avea posibilitatea de a revizui și accepta noile Termeni și Condiții înainte de a continua utilizarea Platformei.

Legislație și jurisdicție aplicabilă
Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația în vigoare din Regatul Unit. Orice litigiu care poate să apară în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din Regatul Unit.

Acești Termeni și Condiții intră în vigoare începând cu data utilizării Platformei de către Utilizator și rămân în vigoare până la încetarea utilizării Platformei sau până la încetarea activității Platformei de către Companie.

Prin accesarea și utilizarea Platformei Lichidari-stocuri.ro, Utilizator ii confirmă că a citit, înțeles și acceptat în totalitate Termenii și Condițiile prezentate mai sus. Utilizatorii sunt de acord că utilizarea Platformei se face în conformitate cu acești Termeni și se angajează să respecte toate prevederile și obligațiile stipulate în cadrul lor.

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la acești Termeni și Condiții, Utilizatorii sunt încurajați să contacteze Compania prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe Platformă.

Acești Termeni și Condiții reprezintă înțelegerea integrală dintre Utilizator și Companie în ceea ce privește utilizarea Platformei Lichidari-stocuri.ro și înlocuiesc orice înțelegere sau acord anterior în legătură cu aceasta.

Data ultimei actualizări a Termenilor și Condițiilor: 10/05/2023

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.