Misiunea noastră

Misiunea grupului de firme Borderless este una ambițioasă și valoroasă, care se concentrează pe sprijinirea producătorilor din Europa și din Marea Britanie să își crească prezența în piața de desfacere și să se conecteze cu posibili parteneri revanzatori. Platforma lichidari-stocuri.ro este doar una dintre platformele din grup, specializată în lichidarile de stoc ale producătorilor și importatorilor din România, iar misiunea noastră este să ajutăm acești producători să își valorifice stocurile de produse prin intermediul platformei.

Dar Borderless este mult mai mult decât atât. În cadrul grupului, există și alte platforme specializate în comerțul electronic, drop shipping și logistică, care își propun să îmbunătățească procesele de vânzare și de distribuție ale producătorilor din Europa și din Marea Britanie.

Misiunea noastră este una profund ancorată în valorile europene și britanice, care încurajează producția locală, inovația și sustenabilitatea. Suntem motivați să salvăm economia Europei și să sprijinim consumatorii să găsească mai multe produse fabricate în Europa și Marea Britanie, în detrimentul produselor asiatice.

Prin intermediul platformelor noastre, producătorii europeni și britanici au acces la o gamă variată de opțiuni de vânzare, inclusiv platforme de tip marketplace, en-gros de tip cash & carry digitalizat sau platforme B2B de tip market place, similare cu cele din Asia, care facilitează conexiunile între revânzătorii europeni și furnizorii asiatici.

În Borderless, ne străduim să încurajăm comerțul echitabil și sustenabil, care sprijină producătorii locali, reducând în același timp dependența de importurile din Asia. În acest fel, ne propunem să construim o economie europeană mai puternică și mai durabilă, care să ofere beneficii tuturor părților implicate.

Prin platformele noastre de logistica, avem ca scop eliminarea intermediarilor și facilitarea de relații comerciale directe între furnizorii de servicii de transport și beneficiarii reali - producătorii, importatorii sau revânzătorii. Dorim să simplificăm procesul de logistică și să îmbunătățim eficiența lanțului de aprovizionare.

Misiunea noastră este de a fi o forță motrice în sprijinirea producătorilor europeni și britanici să își valorifice mai bine produsele și să se conecteze cu revânzătorii de pe piețele din Europa și Asia, contribuind astfel la construirea unei economii mai juste și mai durabile.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.